Thuis Over ons

Dienst

Een paar woorden over ons
1 2 3

Abest Light Limited

Abest Light Limited

Abest Light Limited is een high-tech onderneming gespecialiseerd in zich het onderzoeken en het ontwikkelen; productie en marketing LEIDENE verlichting sinds 2011. Met rond 50 arbeiders, dekking 3.500 extra meters. De het productfamilies van Abest omvatten LEIDENE industriële verlichting: Van de LEIDENE Licht UFO steken het Hoge Baai, van de LEIDENE pak Vloed het Lichte muur en de geleide schoendoos aan en LEIDENE luifellichten.

 

Alle Abest-inrichtingen worden ontworpen met Actieve het Koelen van Abest thermische techniek die luminaire prestaties maximaliseert en ondertussen het luminaire lage profiel glad houdt. Gecombineerd met merklm80 leiden, meest abest zullen luminaires vele jaren dienen en zullen modieus blijven.

De systemen van de Abestverlichting vormen de basis voor een mooie mening; het verzekeren van energy-saving en milieubescherming, die voor het efficiënte gebruik van middelen toestaan. Wij hebben een zeer eenvoudig doel, verstrekken de meeste concurrerende producten aan onze klant. Met het harde werk en innovatie deze jaren, hebben wij talloze projecten over de hele wereld, kostenloos bieden wij verlichtingsoplossing aan.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : Abest

Aantal werknemers : 40~50

Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

bedrijfsdiensten

Lichte Niveausimulatie

Abest Light Limited diensten van de aanbiedings kunnen de vrije lay-out voor uw projecten, u vleiend op plaatsoverzicht van uw verlichtingsbehoeften, zoals basketbalproject geven hieronder:

Bedrijfteam